Er zijn situaties waarin niet alleen sprake is van voertuigverkeer dat geregeld moet worden, maar waar ruimtes of gebouwen beschermd moeten worden met structuren die overal tegen bestand zijn.

Maximale veiligheid garanderen bij vluchthavens, ambassades, banken, havens en dergelijke plaatsen vereist bijzondere eigenschappen, stuk voor stuk aanwezig bij de serie FAAC-verkeerscontrolepalen die speciaal ontwikkeld is om dag in dag uit de nodige bescherming te bieden.

Veiligheid is een kwestie van weerstand en snelheid.

Om risicozones tegen ramkraak te beschermen, kan men vertrouwen op de automatisch verzinkbare hydraulische verkeerscontrolepaal J355 M30-P1 HA. Deze verkeerscontrolepaal met een volgens de norm “AST M F 2656-07” geteste en gecertificeerde stootweerstand, bestaat uit een enkel element en is in staat om een vrachtwagen van bijna 7.000 kg te stoppen.
Hij is beschikbaar in zowel de standaard uitvoering als met Emergency Fast Operation (model J355 M30-P1 HA EFO), het systeem met snelle stijgfunctie dat het beschermingsniveau nog verder verhoogt.

Zijn er bijzondere veiligheidsmaatregelen nodig?

Wanneer een maximale bescherming is vereist met volledige afsluiting voor voertuigverkeer, komt de vaste verkeerscontrolepaal J355 M30-P1 F goed van pas. Deze biedt een hoge veiligheid, is gecertificeerd voor het garanderen van permanente bescherming van veiligheidsgevoelige zones, en kan tevens in gemengde installaties met automatische verzinkbare verkeerscontrolepalen gecombineerd worden.

MAAK GEBRUIK VAN ONZE SPECIALISTEN.

Om u te helpen kiezen of indien u bijkomende inlichtingen wenst, kan u altijd rekenen op de professionaliteit van één van onze specialisten of erkende installateurs, die ter beschikking staan voor een inspectie, een prijsopgave of enkel voor bijkomende informatie.