De FAAC-technologie heeft oplossingen ontwikkeld die alles kunnen realiseren, ook tijd- en kostenbesparing op de installatie. Hoe? Dankzij een systeem bestaande uit een enkel element met ingebouwde verkeerscontrolepaal, gemakkelijk te transporteren en te installeren: de serie J200 werd ontwikkeld om te worden “gekozen en geplaatst” zonder extra tijd of werkzaamheden van de installateur te vergen.

Wilt u de toegang maar niet uw ruimte beperken?

Wanneer het verkeer en de toegang van onbevoegde voertuigen geregeld moet worden, maar tegelijkertijd de toegang en de bewegingsruimte voor elke bewoner gegarandeerd moet worden, is een automatisch verzinkbare hydraulische verkeerscontrolepaal de ideale oplossing.

De J200 HA, die gemakkelijk te bedienen is via magnetische kaartlezers, afstandsbedieningen en magnetische lussen, is onwrikbaar voor onbekenden, en onzichtbaar wanneer u dat wilt.

Zoekt u een oplossing met snelle verzinking?

Om stadsgebieden met weinig verkeer te begrenzen is een halfautomatische verzinkbare verkeerscontrolepaal perfect . De J200 SA wordt handmatig bediend via een mechanisme met een gasveer en wanneer het nodig is verdwijnt hij snel in de grond om de doorgang vrij te maken.

Zoekt u een definitieve oplossing?

Soms moeten voetgangers- of woongebieden met permanente installaties worden begrensd, zodat de toegang voor voertuigen volledig wordt afgesloten.
In dat geval moet een vaste verkeerscontrolepaal J200 F worden geplaatst, die niet verwijderd kan worden maar ook met automatische of halfautomatische verzinkbare verkeerscontrolepalen gecombineerd kan worden, voor installaties met doorgangszones voor dienstvoertuigen.

MAAK GEBRUIK VAN ONZE SPECIALISTEN.

Om u te helpen kiezen of indien u bijkomende inlichtingen wenst, kan u altijd rekenen op de professionaliteit van één van onze specialisten of erkende installateurs, die ter beschikking staan voor een inspectie, een prijsopgave of enkel voor bijkomende informatie.