Industriegebieden, stadscentra, zones met hoge verkeersdichtheid vereisen een continu gebruik, en uiteraard maximale efficiëntie, altijd. Dankzij de hydraulische technologie van FAAC is de serie J275 letterlijk onvermoeibaar. De “Design for assembly” benadering vindt in deze verkeerscontrolepalen een perfecte toepassing: put en paal zijn twee afzonderlijke elementen en dit helpt aanzienlijk bij de normale onderhoudswerkzaamheden en eventuele vervanging.

 

Zoekt u een bijzonder flexibel systeem?

Het verkeer regelen in zones met een hoge verkeersdichtheid zoals toegangen tot stadscentra, industriegebieden of winkelcentra is een zware taak: de structuur moet tegen zeer intensieve werkcycli bestand zijn.
Dit is een perfecte klus voor de automatisch verzinkbare hydraulische verkeerscontrolepaal J275 HA. Dit onvermoeibare model is ideaal voor eindeloos gebruik met automatische bediening via magnetische kaartlezers, afstandsbediening, magnetische lussen of per telefoon.

Kiezen voor permanente afscherming.

Om voetgangers- en woongebieden of delen ervan af te bakenen zodat voertuigverkeer volledig wordt geweerd, is de vaste verkeerscontrolepaal J275 F het aangewezen model: perfect voor permanente situaties maar ook voor gemengde installaties, waar tevens andere (automatische of halfautomatische) verzinkbare verkeerscontrolepalen worden gebruikt.

MAAK GEBRUIK VAN ONZE SPECIALISTEN.

Om u te helpen kiezen of indien u bijkomende inlichtingen wenst, kan u altijd rekenen op de professionaliteit van één van onze specialisten of erkende installateurs, die ter beschikking staan voor een inspectie, een prijsopgave of enkel voor bijkomende informatie.