Met de verkeerspalen van FAAC kan het autoverkeer beheerd worden, zonder de toegang tot de afgebakende zones te verhinderen voor voetgangers en fietsers. Dankzij verkeerspalen kunnen er aangename en uitnodigende routes worden gecreëerd, waar ruimte is om historische of minder bekende zones van onze steden te herontdekken en te waarderen.

En bij de uitvoering hiervan wordt het esthetische aspect niet vergeten. FAAC biedt namelijk ook verzinkbare modellen die geen inbreuk doen op het architectonische landschap en bovendien geen vrije doorgangszones vereisen: om het voertuigverkeer door te laten worden ze tijdelijk verzonken.

Er is altijd een oplossing voor iedereen.

De af te bakenen ruimte is moeilijk te bekabelen? In dat geval is de halfautomatische verkeerspaal het meest aangewezen model: deze wordt handmatig verzonken en komt automatisch omhoog, via een ontgrendelingssleutel.

Stop de voertuigen en geef de FAAC-kwaliteit vrij baan.

Uw vrije bewegingsruimte is ook een kwestie van betrouwbaarheid. Het ruime assortiment verkeerspalen van FAAC biedt voor elke wens een hydraulische toepassing die tot de beste technologie op wereldniveau hoort, componenten van topkwaliteit en, last but not least, de exclusieve «Design for Assembly» filosofie, gericht op vereenvoudiging van de plaatsing en het onderhoud van de producten, wat de essentiële fasen van elke installatie zijn.