De toegangscontrole van FAAC garandeert een complete service op veiligheidsgebied en kan gecombineerd worden met alle andere systemen voor de bescherming van terreinen en/of gebouwen.

 

Toegangen controleren, maar dat niet alleen.

Wanneer een ingang “gereserveerd” is, moet de toegang selectief opengesteld worden, door in buitenruimtes of in gebouwen voorkeursroutes te creëren die altijd open zijn voor wie toegangsrecht heeft.
Personen en voertuigen kunnen gemakkelijk circuleren dankzij de toegangscontrolesystemen van FAAC, een breed assortiment dat oplossingen biedt voor elke situatie m.b.t. voertuigen of voetgangers, met een verhoogde veiligheid en optimale beheerkosten.

 

Wat kan een toegangscontrolesysteem u bieden?

De FAAC-technologie verzekert u altijd van maximale prestaties. De oplossingen voor toegangscontrole omvatten de volgende functies:

  • 24-uurs bewaking van risicozones en herkenning van wie naar binnen gaat
  • toegang alleen voor geautoriseerde gebruikers, op vastgestelde wijzen en tijden
  • toezicht in real time op wat er gebeurt, met beheer van in- en uitschakeling
  • signalering van alarmsituaties en storingen in het gebied
  • rapport van de in het gebied aanwezige gebruikers en mogelijkheid om de gebeurtenissen op te slaan, weer te geven en uit te printen in een historiek die op elk moment geraadpleegd kan worden
  • de mogelijkheid om parallelle veiligheidssystemen aan te vullen zoals inbraakbeveiliging, videobewaking en dergelijke.

 

Wanneer en voor wie is een toegangscontrolesysteem nodig?

Wanneer er een door regels bepaald toegangsbeheer is zoals bij bedrijven en complexe structuren, waarbinnen men zich veilig moet kunnen bewegen, waarbij tegelijkertijd de kosten voor bewaking en gegevensoverdracht tot een minimum beperkt moeten worden.
Wanneer een niet te manipuleren detectie noodzakelijk is die een betrouwbare en herhaalde menselijke en instrumentele controle mogelijk maakt.
In alle gevallen waarin herkenning en controle op afstand vergemakkelijkt moet worden: steeds meer openbare structuren zoals sportscholen, zwembaden e.d. maken gebruik van toegangscontrole voor het beheer van hun gebruikers.

field_53f73681f6bc2