Een toegangscontrolesysteem voor het beheer van voetgangersverkeer bestaat ten minste uit de volgende belangrijke elementen:

  • een lezer voor aanwezigheidsherkenning
  • een geschikte elektronische installatie waarmee het hele systeem inclusief alle betrokken voorzieningen beheerd kan worden
  • eventuele identificatietoebehoren zoals transponders of proximity-kaarten.

 

Wilt u een gereserveerde route creëren voor vaste klanten?

Veel lezers zijn van diverse functies voorzien (toetsenbord en proximity-lezer) en kunnen zowel het personeel als vaste klanten van een willekeurige structuur een grotere toegangsflexibiliteit bieden.

Zwembad, sportschool, gemeenschappelijke ruimten kunnen van de MINITIME lezer worden voorzien, die gemakkelijk te installeren en met andere controlesystemen te combineren is. Bovendien past de elegante uitvoering ook perfect in een omgeving van hoge kwaliteit.

Ik ben een openbare instelling en heb een intensief dagelijks verkeer te beheren.

Vluchthavens, rechtbanken en openbaar vervoer krijgen elke dag miljoenen personen te verwerken. Op basis van de afzonderlijke eisen, kunnen aanvullende inrichtingen voor toegangscontrole worden aangebracht, beschikbaar in een brede keuze aan oplossingen met tourniquets.

Raadpleeg voor meer informatie de pagina over toegangscontrole voor voetgangers met tourniquets.

MAAK GEBRUIK VAN ONZE SPECIALISTEN.

Om u te helpen kiezen of indien u bijkomende inlichtingen wenst, kan u altijd rekenen op de professionaliteit van één van onze specialisten of erkende installateurs, die ter beschikking staan voor een inspectie, een prijsopgave of enkel voor bijkomende informatie.