Een toegangscontrolesysteem voor het beheer van voertuigverkeer bestaat uit de volgende belangrijke elementen:

  • een lezer voor aanwezigheidsherkenning
  • een slagboom die de doorgang regelt en de in- en uitgang alleen aan geautoriseerde voertuigen toelaat
  • een geschikte elektronische installatie waarmee het hele systeem inclusief alle betrokken voorzieningen beheerd kan worden
  • eventuele identificatietoebehoren zoals proximity-kaarten of hands-free transponders.

 

Welke oplossing moet voor een parkeerplaats worden toegepast?

Toegangscontrolesystemen moeten voornamelijk worden afgestemd op de hoeveelheid en frequentie van bezoekers.
Als het een gebied van kleine/middelgrote afmetingen betreft dat door vaste klanten wordt bezocht, zoals bijvoorbeeld in een garage van een appartementencomplex met ca. 150 parkeerplaatsen, is de ideale oplossing de RESIST lezer.
Deze is beschikbaar in diverse modellen, en voorzien van een sterke vandalismebestendige structuur, met voorpaneel van glasvezel.
Voor grote parkeerterreinen met meer dan 200 plaatsen zijn complexere systemen vereist. Een parkeerplaats met betaling heeft een kassa voor de inning van het tarief en een aantal andere gerelateerde voorzieningen nodig.
In dit geval is het raadzaam het specifieke gedeelte parkingsystemen te raadplegen.

Kan ik de toegang op basis van vastgestelde tijden regelen?

U kunt de doorgang volgens bepaalde tijdsperioden regelen, met diverse mogelijkheden.

U kunt de toegang aanpassen op basis van de gebruikers, zoals bijvoorbeeld schoonmaakpersoneel alleen op bepaalde tijden toelaten, en een programma aan het systeem toevoegen waarmee de lijst van vastgestelde toegangen kan worden opgeslagen.

Of u heeft de mogelijkheid de herkenning per telefoon te gebruiken met het model JCALL, dat de doorgang kan openen met een simpel belsignaal, waarbij de autorisatie en de toegang op een webplatform wordt bewaakt.

MAAK GEBRUIK VAN ONZE SPECIALISTEN.

Om u te helpen kiezen of indien u bijkomende inlichtingen wenst, kan u altijd rekenen op de professionaliteit van één van onze specialisten of erkende installateurs, die ter beschikking staan voor een inspectie, een prijsopgave of enkel voor bijkomende informatie.