Nieuwe set opschroefbare pilasterbeugels

Automatiseren zonder laswerk

We blijven voortdurend streven naar het leveren van hoogwaardige oplossingen die aan de behoeften van onze gewaardeerde klanten voldoen.

Vandaag willen we graag onze gloednieuwe opschroefbare pilasterbeugels geschikt voor onze lineaire motoren (FAAC 413, 415, 400, 402 en 422)  met je delen – een product dat ontworpen is om jouw projecten naar een hoger niveau te tillen.

Artikelcodes

OMSCHRIJVING Artikelnummer
Kit opschroefbare pilasterbeugels
Kit opschroefbare pilasterbeugels voor lineaire draaihekmotorenFAAC 413, 415, 415L, 400, 400L, 402, 422 – zonder lassen (set voor 2 motoren)
490349
Afdekkap pilasterbeugel Enkel geschikt voor opschroefbare pilasterbeugel (per stuk) 63001925

Flexibiliteit ontmoet duurzaamheid

Onze nieuwste toevoeging aan ons diverse assortiment zijn de opschroefbare pilasterbeugels. 

Deze zijn zorgvuldig ontworpen met het oog op zowel flexibiliteit als duurzaamheid. Of je nu te maken hebt met kleinere of grotere pilasters, onze beugels zijn geschikt aan diverse pilasterafmetingen.

De opschroefbare beugels zijn vervaardigd met aandacht voor duurzaamheid en flexibiliteit.

Deze set bevat niet alleen twee hoogwaardige opschroefbare beugels, maar ook de bijbehorende pinnen die zorgen voor een stevige en veilige installatie. Met deze set heb je alles wat je nodig hebt om jouw poorten op een professionele manier te monteren.

FAAC 490349 beugels

Kenmerken van onze opschroefbare pilasterbeugels

  1. Duurzaamheid: Onze beugels zijn vervaardigd uit hoogwaardige materialen, wat zorgt voor duurzaamheid en langdurige prestaties, zelfs onder zware omstandigheden.

  2. Eenvoudige Installatie: Dankzij het opschroefbare ontwerp zijn deze beugels gemakkelijk te installeren, waardoor je tijd en moeite bespaart tijdens het monteerproces.

  3. Aanpasbaarheid: Of je nu kleine of grotere pilasters hebt, onze beugels kunnen tot een bepaalde min. en max. afmeting u verder helpen in de montage van lineaire motoren.

  4. Optionele Afdekkap: Voor een nog verfijndere uitstraling is er de mogelijkheid om de optionele afdekkap toe te voegen. Hiermee worden de beugels netjes afgedekt, wat niet alleen voor een verzorgde uitstraling zorgt, maar ook de optionele Safecoder beschermt tegen weersinvloeden en vandalisme.

Meer informatie?

Download de handleiding en
ontdek de mogelijkheden!

Routebeschrijving

Openingsuren

Maandag- vrijdag: 8:00-17:00 uur
Zaterdag-zondag: gesloten

Contact

FAAC BENELUX (hoofdzetel)
Industriezone 3b
8490 Jabbeke, Belgium
Telefoon: +32 (0)50 32 02 02
Email: [email protected]