FAAC GROUP: ALLE CIJFERS KLOPPEN OM NUMMER EEN TE ZIJN.

FAAC GROUP, Cijfers die tellen, en hoe.

Denk maar aan onze 50 jaar bedrijvigheid, een belangrijke mijlpaal, vooral als uitgangspunt om nog ambitieuzere doelstellingen en nog betere resultaten te bereiken.

Voor onszelf, na deze vijftig jaar, en al degenen die een beter leven kunnen leiden dankzij de FAAC-technologie die, weer met verwijzing naar cijfers, op het grootste aantal octrooien kan bogen : 75. De automatisering van poorten is voortgekomen uit een intuïtie van onze oprichter, die haar als eerste heeft ontworpen en ontwikkeld. En met ons blijft hij nummer één in de hele wereld. En in ons hart.


Download hier ons bedrijfsprofiel


Sommige dromen komen altijd onder dezelfde hemelboog uit.

De trots van FAAC reikt verder dan enkel het Made in Italy. De droom die de deuren van het automatisch systeem voor het eerst wagenwijd voor iedereen heeft opengezet heeft zijn oorsprong in een streek waar excellente technologieën van wereldniveau zijn ontwikkeld.

Wij denken graag dat dat geen toeval is geweest.

Bepaalde vastbesloten dromers hebben hier, in Emilia, immers niet alleen altijd een vruchtbare bodem gevonden, maar ook hoofden met een groot voorstellingsvermogen en onvermoeibare armen die het zojuist voltooide werk altijd willen verbeteren.

De technologie Made in Italy wordt vanzelfsprekend gevormd door onderzoek, kwaliteit, vernieuwing, maar ook en vooral door dromen… van wakkere mensen.

Kwaliteit, veiligheid, onderzoek en ontwikkeling: 4 troeven die wij altijd in handen hebben.

  • Technologie is natuurlijk geen spel, maar bepaalde aspecten maken dat zij altijd triomfeert: wanneer zij betrouwbaar wordt gemaakt en het leven kan verbeteren, dag na dag.

  • Dat is waarom kwaliteit en veiligheid bij FAAC hand in hand gaan: zij zijn onlosmakelijk met elkaar verbonden. En beide worden voortdurend door onderzoek en ontwikkeling gevoed.

  • Zo gezegd lijkt dat heel eenvoudig. Achter elk product, achter elk octrooi dat het verbetert schuilen vele mensen, veel toewijding en veel, zeer veel tevredenheid: in de eerste plaats ùw tevredenheid.

Een groep, veel cijfers, één enkel doel.

Meer dan 2400 mensen, 32 filialen in 5 continenten, meer dan 80 officiële distributeurs wereldwijd: met deze cijfers wordt een steeds in ontwikkeling zijnde werkelijkheid geschetst: de FAAC-groep.

Terwijl het technologische hart in Bologna blijft kloppen, heeft FAAC de elektronische productie van de groep in Dublin geconcentreerd, en daarmee synergieën gecreëerd die onmisbaar zijn om uitsluitend producten te bieden die aan de FAAC-parameters voldoen: innovatief, betrouwbaar, weergaloos.