FAAC zoekt talenten

Ook tijdens een wereldwijde crisis blijft de FAAC Group groeien door overnames en door interne groei omdat zij in jonge mensen blijft investeren.

Recentelijk zijn tientallen jonge afgestudeerden aangenomen, van ingenieurs in de R&D sector en Global Sourcing tot net afgestudeerde taalkundigen die zich bezig houden met Order Processing en economen die worden ingezet bij Beheerscontrole en de Italiaanse of buitenlandse Handelsafdeling.

De mensen van onze Groep zijn altijd bereid zichzelf op de proef te stellen: zij spreken meerdere talen, zijn bereid om voor hun werk te reizen en te verhuizen naar de plaatsen waar de kansen liggen, en zij werken hard. 

Onze Groep geeft degenen die bereid zijn om deze uitdagingen aan te gaan de gelegenheid om te laten zien wat hij of zij waard is in een internationaal, solide bedrijf dat goede vooruitzichten kan garanderen.

 

Business Units

FAAC is van oudsher het merk van de FAAC Group. De Groep, die uit 3 Business Units bestaat, omvat internationaal bekende merken als:

faac-simply-automatic

FAAC

Simply Automatic

ADYX
Altron
Clemsa
DAAB
DSS
Genius
Kemko
Rossi
Spazio Italia
Voltec

HUB

Parking Technology

Databank
FAAC
ZEAG

Magnetic

Autocontrol

Magnetic

Geïnteresseerd?

Als jij ook deel van onze groep wilt uitmaken, controleer dan de vacatures op de site of stuur ons een open sollicitatie.

Work with us

Routebeschrijving

Openingsuren

Maandag- vrijdag: 8:00-17:00 uur
Zaterdag-zondag: gesloten

Contact

FAAC BENELUX (hoofdzetel)
Industriezone 3b
8490 Jabbeke, Belgium
Telefoon: +32 (0)50 32 02 02
Email: info@faacbenelux.com