In 1965 wordt Fabbrica Automatismi Apertura Cancelli (Fabriek voor de Automatisering van het Openen van Hekken) opgericht, waarvan het acroniem FAAC meteen overal ter wereld een synoniem wordt voor automatisering van hekken. Kwaliteit, veiligheid, betrouwbaarheid, tevredenheid, passie en onderzoek zijn de waarden op grond waarvan het bedrijf dat letterlijk de deur naar een nieuwe markt heeft opengezet een business heeft ontwikkeld waaruit stukje bij beetje de groep is voortgekomen. 

De FAAC GROUP omvat momenteel 32 bedrijven in 24 landen, 18 fabrieken in 15 landen en 3 business units:

FAAC Simply Automatic, automatische systemen voor hekken en slagbomen, toegangen en automatische poorten, motoren voor rolluiken en zonneschermen, parkeerbeheer en toegangscontrole.

HUB, PARKING TECHNOLOGY met intelligente en schaalbare oplossingen voor betaald parkeren.

MAGNETIC AUTOCONTROL, systemen met innovatieve oplossingen voor toegangscontrole in iedere productie- en handelssector, met slagbomen en voetgangersdoorgangen.

Aan deze cijfers moeten natuurlijk nog de 1800 medewerkers in de verschillende sectoren worden toegevoegd: de belangrijkste hulpbron, waaraan de groep de grootste aandacht besteedt met strategieën die tot doel heeft niet alleen een grote professionaliteit te bewerkstelligen, maar ook de team spirit die aan ieder ondernemingssucces ten grondslag ligt.

 

Als je er graag meer over wil weten, ga dan naar de site van ons bedrijf.


CORPORATE BROCHURE FAAC GROUP

Download hier het bedrijfsprofiel van de FAAC Group 2017.


Download