Fabbrica Automatismi Apertura Cancelli (FAAC) werd opgericht in 1965 en werd onmiddellijk synoniem met automatisering voor poorten over de hele wereld.

 

Kwaliteit, veiligheid, betrouwbaarheid, tevredenheid, passie en onderzoek zijn de waarden waarop het bedrijf letterlijk zijn deuren heeft geopend naar een nieuwe markt en een activiteit heeft ontwikkeld die geleidelijk heeft geleid tot de vorming van de groep.

 

FAAC TECHNOLOGIES is een groep die momenteel bestaat uit 53 bedrijven in 29 landen, 8 productievestigingen en 16 assemblagecentra en wordt geleid door 2 business units:

 

FAAC Access Solutions, automatisering voor poorten en slagbomen, ingangen en automatische deuren, motoren voor rolluiken en schermen, parkeergarages en toegangscontrole. De belangrijkste merken zijn FAAC, Magnetic, CoMETA, Genius, Centurion, Rossi, Wolpac.
HUB Parking Technology, met intelligente en schaalbare oplossingen om betaalde parkings te controleren.

Aan deze aantallen moeten natuurlijk de meer dan 3.500 mensen worden toegevoegd die in alle sectoren werken: de belangrijkste hulpbron, waaraan de Groep de grootste aandacht besteedt met strategieën die erop gericht zijn voortdurend niet alleen professionaliteit, maar ook teamgeest te implementeren die de basis vormt van elk ondernemerssucces.

Als u meer wilt weten, ga dan naar onze corporate site.


CORPORATE BROCHURE FAAC GROUP

Download hier het bedrijfsprofiel van de FAAC Group 2017.


Download