Innovatie, het vermogen om zich buiten de praktijk te begeven, de moed om een grens te overschrijden om er vele andere te kunnen openen: dat zijn de waarden die de hele geschiedenis van de FAAC Groep sinds haar oprichting in 1965 hebben geïnspireerd.
Vele hoofdstukken, alle gekenmerkt door een visie en een pioniersgeest die de solide basis vormen waarop mettertijd kan worden voortgebouwd.
Vijftig jaar na oprichting maakt FAAC van de gelegenheid gebruik om hulde te brengen aan deze waarden, door degene te vieren die als eerste nieuwe doelen heeft vastgesteld en precies die benadering belichaamt die vanouds deze onderneming, haar werknemers en al haar partners karakteriseert.
Een erkenning gewijd aan een uitvinder en pionier die voor belangrijke verbeteringen van het dagelijks leven heeft gezorgd, eerst in Italië en vervolgens in de hele wereld.
Een innovatieve geest die Giuseppe Manini in FAAC heeft weten aan te brengen en te ontwikkelen, omdat hij aanvoelde dat een succesvolle en duurzame onderneming gebaseerd is op eenvoudige en effectieve oplossingen voor de dagelijkse behoeften.
Oplossingen die briljante openers hebben geproduceerd.
 
 
FAAC S.p.A.