De oplossingen van FAAC vormen een eenvoudige en discrete aanpassing, dankzij perfect werkende motoren die niet opvallen: zij worden in de cassette van het zonnescherm ingebouwd en zijn geruisloos, wat van essentieel belang is om in alle opzichten 100% comfort te garanderen.

 

De afstandsbediening biedt niet alleen het bijzondere gemak om met een enkel gebaar een of meerdere zonneschermen te openen en te sluiten, maar ook een aanzienlijke energiebesparing.

 

Hieronder vindt u een kort overzicht om uit de vele mogelijkheden de FAAC-oplossing te kiezen die het beste op uw eisen aansluit.

Hoe u in alle opzichten energie bespaart.

Dankzij de knop en de afstandsbediening kunt u het zonnescherm altijd bedienen zonder naar buiten te gaan of zonder het raam te openen, zodat onnodige energieverspilling door temperatuurverschillen wordt voorkomen.

Ook de aandacht is automatisch.

FAAC heeft aan alles gedacht, ook aan het behoud van het zonnescherm, zodat het langer meegaat.

De motor TM45 E R heeft dan ook een zelfinstelling die altijd een perfecte sluiting van het zonnescherm garandeert. Een correct opgerold zonnescherm wordt niet aan de zon en andere weersinvloeden blootgesteld wat tot een snellere slijtage en veroudering van de stof zou leiden.

MAAK GEBRUIK VAN ONZE SPECIALISTEN.

Om u te helpen kiezen of indien u bijkomende inlichtingen wenst, kan u altijd rekenen op de professionaliteit van één van onze specialisten of erkende installateurs, die ter beschikking staan voor een inspectie, een prijsopgave of enkel voor bijkomende informatie.