Automatische rolluiken zijn een groot gemak, maar zeker geen luxe: iedereen kan zich het leven gemakkelijker maken door ze voortaan met een simpele beweging te openen en te sluiten. Hiervoor hoeft u alleen de geschikte motor te zoeken en deze in de buis te installeren die het rolluik bedient. Voor de sturing wordt de motor op een knop of afstandsbediening aangesloten. Bovendien kunt u dankzij de timer de tijden naar wens instellen.

Om uit de vele mogelijkheden de geschikte FAAC-oplossing te kiezen, vindt u hier enkele voorbeelden en de meest gestelde vragen.

Koopt u een nieuw huis?

Dan is dit het ideale moment om voor automatisering van de rolluiken te kiezen. Met een handige en essentiële knop kunt u het openen en sluiten van meerdere rolluiken bedienen. Het juiste model voor u is de TM45, of de TM58 voor grotere openingen ten opzichte van de traditionele.

Wat te doen bij een stroomuitval?

Geen enkel probleem! De rolluiken kunnen ook worden geopend als er geen stroom is, door modellen te installeren die van een handmatig mechanisme zijn voorzien, zoals de TM45 M.

MAAK GEBRUIK VAN ONZE SPECIALISTEN.

Om u te helpen kiezen of indien u bijkomende inlichtingen wenst, kan u altijd rekenen op de professionaliteit van één van onze specialisten of erkende installateurs, die ter beschikking staan voor een inspectie, een prijsopgave of enkel voor bijkomende informatie.