Eenvoud is hier thuis.

Automatische systemen maken het u gemakkelijker om ruimten tegen de zon te beschermen. Denk aan het bedienen van bijzonder zware rolluiken of externe zonneschermen zonder dat u uit uw luie stoel hoeft op te staan, of het sluiten van moeilijk te bereiken luiken. Knop- en afstandsbediening zijn de twee opties waaruit u kunt kiezen om de automatisering met een eenvoudige beweging te bedienen.

Synergie ten bate van energiebesparing.

Dankzij de zon- en windsensor waarmee de systemen kunnen worden uitgerust, is het eenvoudig om de ruimten af te schermen en zo te verhinderen dat de zon ze te veel opwarmt, wat besparing op de airconditioning oplevert. Ook als u niet thuis bent, treedt de zon- en windsensor in werking indien plotselinge windstoten uw zonnescherm bedreigen.

Veilig, altijd.

Ook bij gebouwen van grote afmetingen kunnen tijden worden ingesteld voor de automatische werking van het systeem, door het gelijktijdig openen en sluiten van meerdere (rol)luiken of zonneschermen.

Meer dan comfort alleen.

Het esthetische aspect wordt niet verwaarloosd: het oog wil ook wat. Tijdens de verbouwing of de aankoop van een nieuw huis of kantoor, kunnen linten voor rolluiken en stangen voor zonneschermen worden vervangen door een gemakkelijke en discrete knop of afstandsbediening.