De automatische slagbomen van FAAC vormen de eenvoudigste en betrouwbaarste oplossing voor het beheren van doorgangen of zones in collectieve ruimtes, bedrijfstoegangen, industriegebieden, openbare parkeerplaatsen en parkeergarages met betaling, tolpoorten en overal waar het nodig is een voertuigenstroom te regelen en de bevoegdheid voor toegang en doorgang te controleren.

Automatische slagbomen bestaan uit twee elementen: de behuizing en de boom. De behuizing bevat het automatische systeem en de elektronische sturing.

De door FAAC geboden oplossingen onderscheiden zich door het gebruik van uitsluitend hydraulische technologie die bijzonder hoge prestaties garandeert op het gebied van snelheid, betrouwbaarheid en weerstand.

Wilt u de toegang voor auto’s verbieden, maar voetgangers doorlaten?

Om de toegang tot een privéterrein af te sluiten zonder de constructie van pilaren of kolommen die voor een poort vereist zijn, kan een slagboom worden gebruikt. De 615BPR is een eenvoudige en zeer voordelige oplossing, die in twee kleuren beschikbaar is: oranje of grijs gelakt.

Moet u een grote doorgang met veel verkeer regelen?

Uw oplossing is de 640: snel betrouwbaar geruisloos, die de mogelijkheid biedt om een boom met een lengte tot 7 m te monteren en hoge prestaties garandeer ook in geval van een hoge dagelijkse doorgangsfrequentie.

Als de doorgang beperkt is tot een breedte van 3 m en u zeer hoge prestaties nodig heeft op het gebied van openings- en sluitingssnelheid, is het model 620 SR de beste keuze: hij gaat in minder dan een seconde open.

Hoe kunt u functionele en esthetische aspecten combineren?

Het antwoord is het laatste FAAC-model B680H, dat maximale prestaties biedt voor het regelen van elk type doorgang.

Ontworpen voor intensief gebruik (tot 2 miljoen cycli zonder onderhoud), omkeerfunctie bij obstakel, behuizingen in 4 kleurvarianten naast de roestvrij stalen uitvoering voor maximale weerbestendigheid.

De van lichten voorziene ronde stangen komen tot aan een lengte van 8 m en zijn modulair om het transport te vereenvoudigen.

De behuizing van de slagboom kan van stoplichten worden voorzien, met rode en groene lampen die naar wens kunnen worden geregeld, voor een betere zichtbaarheid en een groter gebruiksgemak.

Functionaliteit en esthetiek maar dat niet alleen: dit model zorgt ook voor energiebesparing bij het openen en sluiten van de slagboom dankzij de SAFE&GREEN benadering en bij een stroomuitval kan hij op batterijen werken.

MAAK GEBRUIK VAN ONZE SPECIALISTEN.

Om u te helpen kiezen of indien u bijkomende inlichtingen wenst, kan u altijd rekenen op de professionaliteit van één van onze specialisten of erkende installateurs, die ter beschikking staan voor een inspectie, een prijsopgave of enkel voor bijkomende informatie.