Een geautomatiseerde schuifpoort van FAAC maakt de doorgang vrij door de vleugel gemakkelijk en veilig naar rechts of naar links te verplaatsen. De vleugel moet altijd ondersteund worden door de juiste systemen die verhinderen dat hij kan kantelen of ontsporen.
Schuifpoorten kunnen in verschillende materialen, vormen en afmetingen vervaardigd zijn.
De schuifbeweging vindt gewoonlijk plaats via een aan de grond gemonteerde rail en wieltjes die aan de poort bevestigd zijn.

Hoe kiest u de juiste oplossing?

Er zijn overwegend twee keuzecriteria: het gewicht van de vleugel en het soort gebruik. Schuifpoorten voor residentieel gebruik zijn gewoonlijk lichter (met een gewicht tot 500 kg) en worden niet zo vaak per dag geopend: in deze gevallen is de 740 perfect.
Wanneer een frequentere bediening, maximale geruisloosheid en een gewicht tot 600 kg is vereist, wordt de ideale oplossing geboden door de 746 E R.
Industriële schuifpoorten, die gewoonlijk meer volume en gewicht hebben, en dus moeilijker te verplaatsen zijn, hebben een oplossing nodig zoals die van het model 844 E R.

Ook in geval van stroomuitval, blijft de aandrijving verder functioneren

Geen enkel probleem. In noodgevallen kunnen de 24V aandrijvingen gebruik maken van batterijen zodat de poort normaal blijft werken, zonder dat de handmatige noodontgrendeling bediend hoeft te worden, zoals de modellen C720 voor schuifpoorten tot 400 kg of C721 voor schuifpoorten tot 800 kg.

Minder verbruik, meer prestaties.

Bij alle modellen voor residentieel gebruik is bijvoorbeeld de veiligheidsfunctie SAFEzone aanwezig die ervoor zorgt dat de poort onmiddellijk terug opent wanneer hij een obstakel tegenkomt.

FAAC ontwikkelt zich zonder de milieu-eisen uit het oog te verliezen, en biedt de GREENtech-technologie die een maximale energiebesparing kan leveren en bijvoorbeeld beschikbaar is op de modellen C720 en C721.

MAAK GEBRUIK VAN ONZE SPECIALISTEN.

Om u te helpen kiezen of indien u bijkomende inlichtingen wenst, kan u altijd rekenen op de professionaliteit van één van onze specialisten of erkende installateurs, die ter beschikking staan voor een inspectie, een prijsopgave of enkel voor bijkomende informatie.