Onder de industriële deuren vallen alle ingangen van grote afmetingen die vaak aanwezig zijn bij magazijnen, op laad- en lospunten voor goederen en dergelijke, waarbij grote, praktische doorgangen vereist zijn die moeten worden geopend en gesloten.

Dit soort openingssystemen heeft een verticaal of zijdelings schuifmechanisme, of een rolmechanisme. Beide kunnen van automatische systemen worden voorzien die elektromechanisch of hydraulisch worden aangedreven.

Deze laatste systemen zijn bijzonder betrouwbaar en geruisloos en beschikken over een aanzienlijke kracht, vooral wanneer een groot vermogen en uitstekende weerstand vereist is.

 

Moet u voortdurend een doorgang met zware deur openen en sluiten?

Ga dan voor het model 541, dat tegen de muur naast de deur geïnstalleerd kan worden: perfect voor het openen en sluiten van bijzonder zware sectionaaldeuren met intensief gebruik.
Om te garanderen dat de deur ook bij stroomuitval kan worden geopend, is dit model voorzien van handmatige ontgrendeling met een koord of een lier.

 

Heeft u een werkplaats met een grote poort en kleine binnenruimtes met frequente passages?

Bij zulke grote openingen is een vouwpoort vereist, met scharnierend aan elkaar bevestigde vleugels.
Deze worden afhankelijk van de behoeften naar één kant of naar weerszijden opengevouwen, en zorgen voor een minimaal ruimtebeslag. De ideale aandrijving hiervoor is het model 560.
Als uw vouwpoort kleiner en lichter is, zoals bij garages van woningen, is het ideale model voor u 390.

 

Meer oplossingen, minder verbruik.

De automatische systemen voor industriële vouwpoorten houden rekening met alle problemen, zonder het milieu uit het oog te verliezen, en de toegepaste motorsturingen en toebehoren maken maximale energiebesparing mogelijk.
Met de GREENtech-technologie gebruikt FAAC in zijn automatische systemen een combinatie van printplaten van de laatste generatie en voorzieningen die energiebesparing mogelijk maken.

MAAK GEBRUIK VAN ONZE SPECIALISTEN.

Om u te helpen kiezen of indien u bijkomende inlichtingen wenst, kan u altijd rekenen op de professionaliteit van één van onze specialisten of erkende installateurs, die ter beschikking staan voor een inspectie, een prijsopgave of enkel voor bijkomende informatie.