Kanteldeuren en sectionaaldeuren: dit zijn de twee categorieën garagedeuren waarvoor FAAC automatische systemen heeft ontwikkeld die op elke behoefte kunnen worden aangepast, van residentieel gebruik tot een intensief en zwaar industrieel gebruik.

Over welk type garagedeur beschikt u?

Als u op zoek bent naar een oplossing voor een kanteldeur, die meestal bestaat uit een oppervlak van staalplaat, hout en staalplaat of staalplaat en een isolatielaag, is model 550 geschikt voor u. Het systeem zorgt ervoor dat de deur wordt opgetild en geopend door middel van zijdelingse hefbomen of armen, dankzij een balanssysteem gevormd door tegengewichten of veren.

 

Als u een oplossing zoekt voor een sectionaaldeur, bestaande uit horizontale panelen die verticaal openschuiven over speciale geleidingen, is D600 uw model. Ook in dit geval moet de deur via veren in balans gehouden worden.

Risico van stroomuitval in uw wooncomplex?

Alle 24V aandrijvingen voor garagedeuren kunnen op noodbatterijen overschakelen zodat de werking gegarandeerd blijft zonder dat de handmatige noodontgrendeling bediend hoeft te worden. De D1000 biedt bovendien nog de betrouwbaarheid van een aandrijving voor garagedeuren die vele keren per dag bediend worden.

Minder verbruik, meer prestaties.

Alle automatische systemen voor garagedeuren zijn technologisch geavanceerd, zowel wat betreft de veiligheid als op het gebied van energiebesparing. Residentiële oplossingen zijn gewoonlijk voorzien van de veiligheidsfunctie die ervoor zorgt dat de deur bij een obstakel onmiddellijk weer opengaat.

FAAC ontwikkelt zich zonder de milieu-eisen uit het oog te verliezen, en biedt elektronische systemen die in staat zijn maximale energiebesparing te leveren. Meer informatie over SAFE&GREEN, vindt u op de betreffende pagina.

MAAK GEBRUIK VAN ONZE SPECIALISTEN.

Om u te helpen kiezen of indien u bijkomende inlichtingen wenst, kan u altijd rekenen op de professionaliteit van één van onze specialisten of erkende installateurs, die ter beschikking staan voor een inspectie, een prijsopgave of enkel voor bijkomende informatie.