Eén enkele beweging volstaat.

Eenvoud en gebruiksgemak enerzijds, kwaliteit en veiligheid anderzijds maken van de automatische systemen van FAAC de meest veelzijdige en betrouwbare keuze in alle omstandigheden, en zo is het altijd geweest. Zowel in huis als op het bedrijf, binnen- of buitenruimtes, er is altijd een FAAC-oplossing voor het toelaten of weren van wie u wilt, op de gewenste momenten, met één enkele beweging.

Voor elk systeem bestaat er een oplossing.

De keuzecriteria zijn talrijk, te beginnen bij de afmetingen. De breedte van het hek is het eerste element waar u vanuit moet gaan, in combinatie met de structuur van de vleugels.

Altijd met iedereen communiceren, zonder uitzondering.

De mogelijkheid om te communiceren is essentieel : alle FAAC systemen passen perfect in elke omgeving en staan garant voor een maximale integratie in bestaande automatiseringen.

De veiligheid is voortdurend in beweging.

De veiligheid van de beweging wordt toevertrouwd aan technologieën of accessoires die de werking beschermen en garanderen. Met de absolute encoder SAFEcoder kunnen bijvoorbeeld automatiseringen worden gerealiseerd die aan de geldende normen voor 230V vleugelpoorten voldoen, zonder dat verdere voorzieningen hoeven te worden toegevoegd. De veiligheidslijsten XS55 vormen een gecertificeerde voorziening die op elk type installatie kan worden toegepast, en garanderen een snelle reactie wanneer het automatische systeem tijdig geblokkeerd moet worden.

Andere toebehoren zoals de nieuwe richtbare fotocellen XP 20 D zijn eenvoudiger te installeren op de doorgang en maken een betere veiligheidscontrole van de automatiseringen mogelijk.