De oplossing met vouwdeur SF140 is ideaal voor wie net als u over een beperkte ruimte beschikt, zonder de mogelijkheid om een klassieke schuifdeur te monteren.

De deurpanelen zijn voorzien van dunne profielen van 3 cm, maar waarin ook dubbel glas gemonteerd kan worden, en die vervaardigd zijn met afgeronde hoeken om gevaarlijke punten te voorkomen die de handen zouden kunnen verwonden.

Betrouwbaar tot in elk detail.

De betrouwbaarheid van de FAAC-systemen spreekt voor zich in elk detail. De beweging van de vleugels die door lineaire verschuiving over kogellagers wordt verkregen, zorgt ervoor dat het systeem stabiel, soepel en licht is en een maximale levensduur heeft.

Door zijn stabiliteit is dit profiel ook ideaal als vluchtweg, wanneer de deur onmiddellijk geopend moet worden om het publiek snel naar buiten te leiden.

Het gebruik van innovatieve elektronische componenten in combinatie met de kenmerken van het systeem garanderen altijd een volledige efficiëntie en betrouwbaarheid.

MAAK GEBRUIK VAN ONZE SPECIALISTEN.

Om u te helpen kiezen of indien u bijkomende inlichtingen wenst, kan u altijd rekenen op de professionaliteit van één van onze specialisten of erkende installateurs, die ter beschikking staan voor een inspectie, een prijsopgave of enkel voor bijkomende informatie.