Welke draaideur ook geautomatiseerd moet worden, ook al gaat het om de zwaarste en moeilijkste draaideuren. FAAC heeft alles in huis op het gebied van technologie en innovatie, en dat sinds 50 jaar.

De mogelijkheid om de deur zowel naar buiten als naar binnen te kunnen openen en de ontelbare instelfuncties, maken dat het automatische systeem 950N ideaal is voor alle draaideuren.

Meer dan alleen functioneel.

Alle systemen voor draaideuren worden gekenmerkt door een betrouwbaarheid en veiligheid van een zeer hoog niveau, waar de innovatie van FAAC een breed assortiment van accessoires mee combineert die speciaal ontwikkeld zijn om aan de hoogste eisen op installatietechnisch en architectonisch gebied tegemoet te komen.

Sleutel-, aanraak- en elleboogschakelaars bieden controle over het openen en sluiten van de deur volgens uw specifieke wensen.

MAAK GEBRUIK VAN ONZE SPECIALISTEN.

Om u te helpen kiezen of indien u bijkomende inlichtingen wenst, kan u altijd rekenen op de professionaliteit van één van onze specialisten of erkende installateurs, die ter beschikking staan voor een inspectie, een prijsopgave of enkel voor bijkomende informatie.