Een schuifdeur van FAAC installeren vormt steeds de ideale oplossing om het hoogste niveau van comfort te garanderen, dankzij immer betrouwbare oplossingen die energiebesparing voorop stellen en voor maximale veiligheid tijdens de bewegingen zorgen.

Beperkte afmetingen of zelfdragende installaties? De schuifdeuren van FAAC bieden een breed scala van functies, die automatisering met een aangepaste programmering op basis van uw specifieke wensen mogelijk maken.

Een halt toeroepen aan de energieverspilling

Een deur onnodig openen betekent energieverspilling wanneer de temperatuur binnen en buiten sterk verschilt.

De automatische deur A140 AIR is daarom voorzien van het innovatieve ENERGY SAVING systeem, dat de warmtewisseling tot een minimum beperkt.

Door iemand die echt naar binnen wil van alleen langslopend publiek te onderscheiden, voorkomt dit automatisch systeem dat de deur voortdurend wordt geopend en gesloten en deze alleen opent wanneer echt nodig.

In combinatie met het AIRSLIDE-systeem, de speciale geïntegreerde luchtafscherming aan de ingang, wordt een betere isolatiegraad tussen de binnen- en buitenruimte verzekerd, zodat tevens bescherming wordt geboden tegen stof, vervuiling en insecten van buitenaf.

Open voor elke vereiste.

Technologie en harmonie vloeien eindelijk samen. Wanneer er een schuifdeur nodig is, maar de esthetische eisen hoog liggen, is er maar één keuze: de automatische deur A100 Compact die, dankzij de minimale afmetingen, aan alle architectonische vereisten kan voldoen, en tegelijkertijd alle prestaties en de betrouwbaarheid van een FAAC-oplossing kan garanderen.

MAAK GEBRUIK VAN ONZE SPECIALISTEN.

Om u te helpen kiezen of indien u bijkomende inlichtingen wenst, kan u altijd rekenen op de professionaliteit van één van onze specialisten of erkende installateurs, die ter beschikking staan voor een inspectie, een prijsopgave of enkel voor bijkomende informatie.