Wanneer er ruimtegebrek is, biedt de FAAC-technologie het systeem met draaideuren, waarbij de vleugels met een gelijktijdig draaiende en achterwaartse beweging opengaan.

Hierdoor is dit systeem perfect voor alle ruimtes waar geen klassieke opzij schuivende deur geïnstalleerd kan worden en die toch nooduitgangen nodig hebben.

Minder ruimte, meer design.

De zachte en stijlvolle lijnen van de vleugels, die ook in alleen glas beschikbaar zijn zoals de GBF1500 Crystal, geven de deur een prestigieus ontwerp dat elke ingang uniek maakt.

Dankzij de mogelijkheid om de geleidingen aan de grond te bevestigen zonder de vloer te hoeven wijzigen, kan de GBF1600 snel en gemakkelijk geïnstalleerd worden. Bij het model GBF1500 zorgen de in de vloer verzonken geleidingen bovendien voor een grotere robuustheid en kunnen ook vleugels van grote afmetingen in alle veiligheid worden bewogen.

MAAK GEBRUIK VAN ONZE SPECIALISTEN.

Om u te helpen kiezen of indien u bijkomende inlichtingen wenst, kan u altijd rekenen op de professionaliteit van één van onze specialisten of erkende installateurs, die ter beschikking staan voor een inspectie, een prijsopgave of enkel voor bijkomende informatie.