FAAC biedt naast automatische systemen voor bestaande deuren ook complete ingangen in uitvoeringen die aan alle behoeften op architectonisch en stilistisch gebied kunnen tegemoetkomen.

Er zijn twee soorten oplossingen beschikbaar: met dunne profielen en met dikkere profielen. De profielen zijn altijd beschikbaar in zilverkleurig geanodiseerd aluminium of in een andere afwerking naar keuze, of in de gewenste kleur gelakt.

 

Toegang voorbehouden aan design.

Een licht en elegant ontwerp, gebruiksgemak en overeenstemming met de geldende normen: dat zijn de belangrijkste kenmerken van de systemen met dunne profielen TK20, speciaal ontwikkeld om de voordelen van een ingang met automatische schuifdeur te combineren met de esthetiek van een verfijnd en innovatief design.

 

Grote afmetingen, immense voordelen.

De TK50 systemen zijn voorzien van ruim bemeten profielen die een uitstekende weerstand bieden, waardoor ze perfect zijn voor de installatie van automatische ingangen op druk bezochte plaatsen, die vaak aan stoten door personen en voorwerpen onderhevig zijn.
De dikkere profielen zijn vooral geschikt wanneer ingangen nodig zijn die als vluchtweg zijn goedgekeurd met uitdrukmechanisme, en die in geval van accidenteel stoten zonder tussenkomst van gespecialiseerd personeel weer in positie kunnen komen zodat continu gebruik wordt gegarandeerd.

MAAK GEBRUIK VAN ONZE SPECIALISTEN.

Om u te helpen kiezen of indien u bijkomende inlichtingen wenst, kan u altijd rekenen op de professionaliteit van één van onze specialisten of erkende installateurs, die ter beschikking staan voor een inspectie, een prijsopgave of enkel voor bijkomende informatie.