Een automatische deur moet weten wanneer hij open moet gaan en vooral weer dicht moet gaan wanneer ertegen wordt gestoten. In zo’n geval is het noodzakelijk deuren te installeren met een automatisch resetsysteem, d.w.z. waarbij de deur automatisch en in korte tijd in de juiste stand terug kan komen en de normale werking van de vleugels wordt hersteld.

Ideaal voor winkelcentra, banken, luchthavens en elke andere druk bezochte ruimte.

Automatisch veilig

Wanneer een deur met bijzondere veiligheidskenmerken vereist is, moet voor een ingang met automatisch resetsysteem worden gekozen. In deze gevallen is de oplossing FAAC GBF3500 met automatische reset van de mobiele en halfvaste vleugels perfect: indien er per ongeluk met winkelwagens of koffers tegen wordt gestoten, komen ze automatisch in hun oorspronkelijke positie terug, zonder dat de werking van het systeem wordt onderbroken.

Uitgerust met het dikkere profiel is deze doorgang ook ideaal om vluchtwegen te vormen.

Onmisbaar en onafhankelijk.

Nuttig, functioneel, altijd veilig, de deur met automatisch resetsysteem wordt onontbeerlijk in omstandigheden waar niet altijd personeel aanwezig is om de deur handmatig weer te resetten, zoals in ruimtes met geldautomaten in de avonduren, of in grote supermarkten. In deze gevallen zou bij forceren van de vleugels de automatische deur niet meer werken, waardoor de beschermende en beveiligende functies wegvallen.

MAAK GEBRUIK VAN ONZE SPECIALISTEN.

Om u te helpen kiezen of indien u bijkomende inlichtingen wenst, kan u altijd rekenen op de professionaliteit van één van onze specialisten of erkende installateurs, die ter beschikking staan voor een inspectie, een prijsopgave of enkel voor bijkomende informatie.